12 Aralık 2012 Çarşamba

Butik Çay Kurabiyeleri

Yılbaşı kurabiye tasarımları, planlar derken yeni ürünlerimi yüklemeyi bu aralar ihmal ettim. Mevsimin kış olması ve havaların soğukluğu beni hep içimizi ısıtacak renklerde kurabiyeler yapmaya teşvik ediyor. İşte bugünkü paylaşımım da böyle kurabiyeler.


Cici mi cici Nalan Hanım'ın benden evinde gerçekleştireceği çay partisinde şık ama sade bir tarzda hazırlamamı istediği kurbiyeler bunlar. Nalan Hanım'la ilk görüşmemizde bana ilk "Bu kurabiyeleri siz mi yapıyorsunuz yoksa bunlar alıntı fotoğraflar mı?" diye sorması beni heyecanlandırdı açıkcası. Yaptıklarımın beğenilmesi ve alıntı olduğu düşünülecek kadar orjinal bulunması beni çok mutlu etti. Nalan Hanım'a da bahsettiğim gibi, ürünlerin tamamı kişiye özel olarak istenilen tasarımda tarafımca özenle hazırlanmaktadır.

Sohbetimiz esnasında Nalan Hanım ile yakaladığımız sinerjinin kurabiyelere de yansıdığını düşünüyorum. Kurabiyeleri her bir misafire 3 ayrı modelden 3 ayrı renkte özel poşetlerde sunuldu. Ancak ürünlerin son hallerinin fotoğraflarını maalesef çekmeyi unuttuğum için paylaşamıyorum.

Yeni ürünlerle ve tasarımlarla görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Renkler cok guzel. Bunlardan siparis etmek istiyorum Meltem Hanim. fiyatlariniz hakkinda bilgi alabilir miyim. Bir de tasarimi farkli secebilir miyim.bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Selma Hanım, beğeniniz için teşekkür ederim. Tasarımı dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Ayrıntılı görüşmek için lütfen, melteminfirini@gmail.com adresine mail atmanızıı rica ederim.

    YanıtlaSil